itSMF Expo är etablerat som Sveriges ledande konferens inom områdena IT Service Management och IT-styrning. På Expo’17 var vi 20 utställare / sponsorer och 250 deltagare på plats på Munchenbryggeriet.

Förutom utställarmässa och de två dagarnas seminarier och föreläsningar arrangerar vi den 11:e april en oförglömlig festkväll med mat, dryck, underhållning och utdelning av utmärkelser. De 2 senaste årens succé After conference mingel återkommer förstås. Allt detta i Münchenbryggeriets imponerande lokaler på Söder Mälarstrand.

Vi önskar en nära dialog med våra partners och för att den skall bli givande behöver vi ha er med så tidigt som möjligt. Den breda marknadsföringen av Expo’ 18 startar i november, missa inte att vara med från början för att få maximal exponering. 

Säkra din plats som sponsor/utställare nu och kontakta oss via e-post events@itsmf.se!

Partners

Insperio är ett konsultbolag med fokus på rådgivning inom IT ledning och styrning. Vi tror på att förenkla det svåra, men vi erkänner att det krävs stor vishet och erfarenhet för att kunna göra det komplexa tillgängligt. Våra konsulter har alla lång erfarenhet från många olika sammanhang och hög specialistkompetens inom Service Management och Förvaltningsstyrning.

Synerity erbjuder programvaror och tjänster inom Enterprise Service Management, Process Automation & Management och IT Operation Analytics (ITOA). Vi tror på fokus och har noggrant valt ut att basera vårt erbjudande på ett mindre antal lösningar som av analytiker som Gartner, Forrester m.fl. anses ha en stark marknadsposition, vara speciellt innovativa och under kraftig tillväxt. Vi representerar idag bl.a. Cherwell Software och Nexthink i Sverige.