Årets ITSM-initiativ – Hög tid att nominera

itSMF Sveriges årliga pris för Årets IT Service Management-initiativ erkänner och hedrar den organisation som under föregående år uppnått framgångar inom ett eller flera av områdena IT-styrning, IT-ledning och IT Service Management.

Det prestigefulla priset tillkännages och delas ut i samband med konferensen itSMF Expo’ 22, som kommer att äga rum på Nalen i Stockholm 13 – 14 september 2022.

Missa inte chansen att nominera din egen eller annan organisation!

Skicka några rader om vad som har gjorts, vilken effekt det har genererat och gärna namn på en kontaktperson.

Nomineringar mailas till events@itsmf.se med rubriken ”Årets ITSM-initiativ”, senast 31 augusti 2022.

Nomineringar accepteras från svenska och globala organisationer med verksamheter i Sverige. Nomineringarna är inte begränsade till enbart itSMF-medlemmar.

Juryns beslut är slutgiltigt och kan ej överklagas.

Jury Årets ITSM-initiativ 2022

 

Peter Stjernström, juryns ordförande och ordförande i itSMF Sverige

Peter har lång bakgrund inom området IT Service Management kring metoder, processer, verktyg och utbildning. Han har varit med i itSMF Styrelse i 10 år och arbetat mycket med itSMF Expo.

 

 


 

eleonore_hammare_1Eleonore Hammare

Eleonore är chef för Region Stockholms IT-leveransorganisation och har en lång bakgrund och erfarenhet som IT-chef och CIO från olika branscher och organisationer. Bland annat finans-/försäkringsbranschen, fastighet, privata vårdgivare och offentlig sektor. Hon har också varit verksam som konsult och VD för konsultbolag och har erfarenhet från ett flertal styrelseuppdrag. Hon har tidigare varit ordförande för itSMF Sweden.

 


Linda linda-gustafsson_1Gustafsson

Man kan säga att Linda är en riktig tekniknörd men kanske inte på det traditionella sättet, för det är när tekniken bidrar till nytta för människa och samhälle som det blir som bäst enligt Linda. Detta är också frågor som hon har erfarenhet att drivit då hon i över tio år har arbetat med verksamhetsutveckling och IT-strategi inom offentlig sektor varav två av åren som IT-direktör på Sundsvalls kommun. Sedan ett år tillbaka tog hon steget över till det privata näringslivet och i rollen som digital strateg på Sweco- Position, där hon ges möjlighet att få driva utvecklingen inom IT för samhällsutveckling på en bredare front. Förutom att Linda brinner lite extra för dessa frågor så är hon utbildad beteendevetare med inriktning mot datavetenskap och har certifieringar så som CIO, förändringsledare och ITIL. Hennes engagemang har också bidragit till att hon har förtroendeuppdrag som ordförande inom Dataföreningen Sundsvall och ledamot i Bron innovations föreningsstyrelse.


Michael Mirbaha

Michael har en gedigen praktisk erfarenhet av att arbeta med IT Governance och IT Service Management i organisationer inom både privat och offentlig sektor. I tidigare uppdrag har han hjälpt organisationer att höja sin tjänsteledningsmognad genom att arbeta med tjänsteorienterade aktiviteter (tjänstdefinition, tjänstedesign, tjänsteövervakning etc.) och processorientering (processdesign, processimplementering, KPI-arbete etc.). Han har tidigare varit ordförande för itSMF Sweden.

 


birgitta-losman_1Birgitta Losman

Birgitta Losman, arbetar som hållbarhetsstrateg vid Högskolan Borås och har tidigare varit regionråd med ansvar för forskning- och utveckling, näringsliv och infrastruktur i Västra Götalandsregionen samt arbetat i ledningen för Sveriges kommuner och landsting. Birgitta har bred erfarenhet av bolagsstyrning inom näringslivet i såväl offentliga som privata bolag.

A4-pdf med information

itsm-initiativ_2022