Måste man vara frisk för att må bra?

Är livet bara till för de perfekta? Den frågan utgår Jonas Helgesson från när han inspirerar oss att leva livet fullt ut. Skit händer – så är det bara. Men hur reagerar vi? Det finns de som fyller sitt liv med dagar och så finns det de som fyller sina dagar med liv. Jonas förmedlar en tro på livet och får oss att skippa våra ursäkter för att inte ge allt för det vi drömmer om. Han talar om vikten av rätt inställning, konsten att övervinna hinder och kraften i att fokusera det positiva.

jonas-helgessonJonas Helgesson har varit en flitigt anlitad föreläsare i 11 år. Genom att varva stort allvar med mycket humor, och dela med sig av personliga berättelser från livet, blir hans föreläsningar en upplevelse man sent glömmer. I allt Jonas pratar om pekar han på tacksamhet mitt i eländet, hopp mitt i hopplösheten och det möjliga mitt i det omöjliga.

 

100 000-tals människor har blivit inspirerade av Jonas Helgessons uppskattade föreläsningar i vilka han bjuder på sig själv och på ett personligt och humoristiskt sätt berättar om hur det är att leva med en CP-skada. Han har skrivit flera böcker och blev känd för en större publik då han var med i musikalen Livet är en schlager