Galakväll med prisutdelning

11 APRIL

I fina lokaler på Munchenbryggeriet, Söder Mälarstrand, arrangerar vi den 11 april en festkväll med mat, dryck, underhållning och utdelning av pris för årets ITSM-initiativ. Mellan dagens konferens och denna festmiddag har vi som tidigare år en after conference pub öppen i utställningen.

Under ledning av Mats Randér och hans musikanter guidas vi genom en härlig måltid samt prisutdelning av året ITSM initiativ samt den nya utmärkelsen där vi delar ut ett stipendium på 15,000 kr till årets bästa examensarbete/uppsats.

Stephen Simmonds är en flerfaldigt grammisnominerad artist och kompositör. Stephen slog igenom med megahiten ”Tears Never Dry” som var årets mest spelade låt på radio och har bl a komponerat hitsen”Tror På Dig” till Lisa Nilsson, ”Where Is My Love” för filmen ”Rånarna” samt refrängen till klubbklassikern ”Dinah” som han även framför med Blacknuss. Under de senaste åren har han även etablerat sig som ett eftertraktat DJ-namn och med sin unika musikaliska bredd, timing och starka karisma har han antänt dansgolven på några av Sveriges största nattklubbar som bl a F12, Wall, Café Opera och Berns. Som DJ har hans åtskilliga uppdrag tagit honom till bl a St. Moritz , Sierra Nevada, Dubrovnik, Kiev och Paris men ikväll är vi stolta att presentera honom här på itSMF Expo’18.