Vad är AI, egentligen?
AI är ett teknikområde som är för viktigt för att inte förstå sig på. Potentialen i AI är magisk men samtidigt är AI inte magi. Vi reder ut hur AI egentligen fungerar för dig som inte har en teknisk bakgrund. Vi ger dig en grundförståelse för Artificiell Intelligens genom att titta närmare på datorns funktion, hur ett AI-system praktiskt fungerar och bryta ner buzzwords så som Machine Learning, Deep Learning och Artificiella neurala nätverk.

NOX brinner för att kunskap om AI inte bör begränsas till endast de tekniskt kunniga. Vi tror att alla behöver detta kunskapskapital för att nyttja, utveckla och ifrågasätta denna teknik, såväl yrkesmässigt som privat.

lisahelena-nox

Lisa och Helena
Tillsammans med kollegorna på NOX driver Lisa och Helena konceptet GoTech där de utbildar och skapar lärande kring tekniska ämnen, för en icke-teknisk målgrupp. De är flitigt anlitade talare i frågor kring ”Future of work” och för att förenkla och förklara AI och programmering för alla som inte har en teknisk bakgrund. De är beteendevetarna som lärt sig programmera och som delar passionen för lärande och allas behov av ett ”tech mindset”.

Lisa Hartikainen, Affärsutveckling & Marknadsansvarig NOX Consulting, Medgrundare GoTech. Helena Sjöström, Vice VD NOX Consulting, Grundare GoTech