Principal Solutions Consultant OpenText

Smart tjänstehantering med intelligent assistans för en grönare framtid (presentation på engelska)

I dagens digitala landskap som placerar kunden i centrum handlar ITSM/ESM om att leverera smarta lösningar för att förbättra användarupplevelsen och underlätta för de som arbetar med processer. Organisationer drivs även av miljömedvetenhet och reglerande direktiv, vilket gör hållbarhet inom IT till en huvudprioritet.

Lär dig i denna session av OpenText och Swedwise hur OpenText SMAX (Service Management Automation X) integrerar privat, säker generativ AI och ger dig smarta insikter för att hantera operativa utmaningar, minska kostnader och leverera kvalitetstjänster, samtidigt som användarupplevelsen förbättras.

Upptäck hur SMAX kan stödja ditt GreenOps-initiativ genom att tillhandahålla insikter om koldioxidavtrycket från all din IT-utrustning.

Bio: Med mer än 20 års erfarenhet av konsulttjänster inom IT-hantering och över 6 år i sin nuvarande roll inom Sales Engineering, agerar Stefan som teknologirådgivare inom OpenTexts affärsenhet för IT Operations Management. På senare tid har Stefans fokus varit på det bredare området för Hållbar IT-drift, i synnerhet att adressera miljöaspekter såsom insikter om ICT:s koldioxidavtryck.

Stefan Brie -profile[1]