Talare på Expo’20

Här nedan kommer vi att presentera våra talare på Expo’20 och först ut är våra keynotes. Nedan ser du de första två, vi kommer att uppdatera och presentera fler talare under  kommande veckor.

Vi fortsätter att satsa på ett aktuellt och spännande program med ämnen som engagerar och på Expo’20 kommer vi att ha sex keynotes, spårtalare, partnerpresentationer och även nya aktiviteter i programmet.

Vill du presentera eller känner du någon som du tror skulle passa?
Läs mer och anmäl intresse på –> programsidan.

Rebecka Carlsson

Hållbar utveckling och Exponentiell Tech Rebecka är en flitigt anlitad föreläsare/utbildare inom hållbarhet, affärsutveckling, framtidstrender och exponentiella teknologier. I sina föreläsningar delar Rebecka Carlsson med sig tech-insikter från bl.a. Singularity University och NASA samt ger er en crash-course i hållbar utveckling och de mer spännande affärsmöjligheterna som uppstår när klimatomställningen och exponentiella teknologier möts. Rebecka är en av de få svenskar som utbildats vid Singularity University i Silicon Valley. Under tre månader bodde hon på NASA tillsammans med 90 entreprenörer/forskare från 47 länder och intensivtränades i hur exponentiella teknologier som AI, blockchain och robotik kan användas till att skapa skalbara lösningar för vår tids globala utmaningar. Idag är Rebecka verksam som grundare och VD av affärsutvecklingsbyrån Heureka Ventures som hjälper etablerade bolag uppgradera till pionjärt hållbara affärsmodeller och hållbarhetsstartups att skala snabbare. 2018 rankades hon som nr 9 på Veckans Affärers lista över Sveriges 101 Supertalanger. Hon har utsetts till [...]

Jan Bylund

Våga fråga – våga vara korkad Jan Bylund, en av de första stå upp komikerna i landet, tar oss med på en underhållande resa i en föreläsning där han talar om hur Ni kan få det roligare på jobbet, bli bättre motiverade och personligen känna Er både lugnare i en föränderlig arbetsmiljö, men även kunna gapskratta åt saker som dyker upp. Jans vana från stå upp scener, tv-program och otaliga företagsarrangemang kommer att ge Er inspiration, men även ideér hur Er arbetsplats kan bli bättre för dig och dina medarbetare. Vikten av att ge beröm – Jan får ju till exempel applåder när han kommer till jobbet (och när han går hem, dvs kliver av scenen). Men det är även viktigt att du själv vet var du står i en organisation, vem du är i andra människors ögon och vad du kan. Både i din yrkesroll och privatperson.