Talare Expo’22

Är du intresserad att presentera på Expo’22?

Kontakta Peter för mer information.

itSMF Expo är etablerat som Sveriges ledande konferens inom området för IT-tjänster och nu när vi kan börja nätverka igen förbereder vi en spännande konferens på Nalen som också blir ett 20-årsjubileum för itSMF Sweden.

Visst vill du bli en av dem som bidrar till den stora mötesplatsen för människor och organisationer som vill växa tillsammans. Eller känner du någon som du tror skulle passa?

IT Service Management och IT Governance står naturligtvis på agendan och vi ser gärna att vi får en så stor bredd som möjligt från så många verksamheter som möjligt för att kunna växa tillsammans – både med kunskap och i nätverken.

Vi söker dig som vill dela med dig av dina erfarenheter, såväl goda som sämre. Våra konferensdeltagare önskar sig inte bara framgångshistorier utan vill gärna få ta del av sådant som inte gick precis som planerat, så länge det går att dra lärdom av misstagen. Vi kommer ha presentationer som är antingen 20 minuter eller 40 minuter långa, ange därför om du är intresserad av 40 eller 20 minuters presentation.

itSMF intresserar sig inte bara för ITIL-ramverket utan vi ser gärna föreläsningar kring t.ex. Safe, Agile, Cobit, Lean, DevOps, Sourcing, SIAM och alla andra områden, ramverk och standarder som ryms i vår bransch.

Skicka in ditt förslag på talare idag! Föreslå dig själv, en kollega eller någon annan som du tycker har värdefulla erfarenheter att dela med sig av. Du behöver inte ha en presentation klar ännu, en god idé räcker som start så kan vi hjälpas åt med utformningen.

Skicka förslag till events@itsmf.se senast den 20 december med nedan info.
·       Namn på talaren
·       Företag/Organisation
·       Titel på presentationen
·       Synopsis, kort beskrivning av presentationen
·       Till vilken sorts åhörare riktar sig presentationen främst?
·       Längd på presentation (40/20)
·       Vilka 3 saker kommer åhörarna få med sig från presentationen
·       Kort beskrivning av talaren
·       Kontaktuppgifter (Telefonnummer och e-postadress)

Peter Stjernström
Peter StjernströmProjektledare Expo'22