Huvudsponsor

avegaAvega Group är ledande inom IT Service Management. Vår mission är att hjälpa dig och din organisation att skapa affärsnytta genom att verka i gränslandet mellan IT och verksamhet. Vi hjälper er att realisera era strategier till taktiska planer och operativt fungerande verksamheter. Avega Group levererar tjänster inom ITSM, förvaltning, IT-ledningsstöd och ITIL-utbildning i samarbete med Dataföreningen.

Partners


Med enkla och användbara metoder hjälper vi Sveriges IT-organisationer att förbättra och effektivisera sin verksamhet. Med utbildning, expertstöd och tjänster som LINK och Pimm™ stödjer vi på alla nivåer i er IT-organisation.

olingo1

Olingo lär sina kunder att fiska. Kunder som lär sig fiska blir duktiga på att leverera värde till sina kunder. Både på kort och lång sikt.

 

 

Servicesoft är ett expansivt mjukvaru- och konsultföretag som erbjuder kvalitets- och kostnadseffektiva lösningar för kontroll och styrning av olika supportfunktioner. Servicesoft är idag distributör, återförsäljare av två ”top of the line” systemlösningar Marval MSM och Xtraction.

 

IT Software är den skandinaviska partner av TOPdesk. Med 19 års erfarenhet av den europeiska Service management industrin, hjälper vi våra kunder att bli mer effektiva i service management. Typiska kunder för oss är de som vill erbjuda tjänster till sina medarbetare, kunder och affärsrelationer. För detta har vi lösningar som inkluderar att underlätta rapporteringen arbetstid, projektledning, kontraktshantering samt helpdesk. Vi är stolta över att kunna erbjuda TOPdesk, ett av det bästa verktygen inom service management på marknaden med över 4000 kunder i 40 olika länder! Läs mer om oss på www.itsoftware.se eller www.topdesk.com

 

bita

BiTA är ett av Sveriges ledande oberoende konsult- och utbildningsföretag som fokuserar på Service Management och processer inom IT-organisationer. BiTA arbetar med att hjälpa organisationer nå ökad lönsamhet och högre kvalitet på levererade IT-tjänster. BiTA är specialiserade på att ta fram och bygga upp de tjänster, processer, verktyg och organisationsstrukturer som behövs för att IT skall kunna stötta verksamheten på bäst sätt, bl.a. genom införandet av IT Service Management. Genom att använda ITIL, pm3, COBIT, Lean och våra erfarenheter inom området kan vi erbjuda våra kunder snabba påtagliga resultat. BiTA hjälper både större och mindre organisationer med styrning, kvalitet och effektivitet i IT-leveransen.

symfoni

Symfoni ESM är den mest erfarna ServiceNow partneren i Nord Europa. Vi förenklar och förbättrar dina IT och affärsprocesser för att öka värdet för din organisation. Hörnstenarna i våra lösningar är baserade på marknadsledande ITSM produkter från Symfoni och våra tekniska partners, såsom ServiceNow, Bomgar och Troux. Symfoni ESM har 110 anställda och är uppdelad i två regioner; Symfoni ESM Nordic med kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Symfoni ESM Benelux med kontor i Belgien och Nederländerna. Från och med 2011 har Symfoni ESM ökat omsättniningen med mer än 300% och är bland de snabbast växande teknologiföretagen i Europa.

 

advaniaAdvania är med sina över 1000 medarbetare i Sverige, Island och Norge en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Med en uttalad målsättning att vara den mest flexibla och värdeadderande leverantören hjälper vi våra kunder inom områdena IT-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, IT-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter. Vi är certifierade inom ISO 9001 och ISO 27000.

efecte

 

Det nordiska programvaruföretaget Efecte utvecklar ITSM-lösningar för servicehantering, självbetjäning samt identitets- och åtkomststyrning. Vår programvara och våra tjänster tillhandahålls både på plats och i molnmiljöer. Efecte finns i Finland, Sverige, Danmark och Tyskland. Efecte har för närvarande över 200 kunder i Europa. Företaget grundades 1998 och har sitt huvudkontor i Esbo, Finland.

soprasteria

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag. Företaget har en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer, inklusive strategiutveckling, IT-rådgivning, infrastruktur- och systemutveckling, digitala lösningar och drift. Sopra Steria hjälper stora privata och offentliga organisationer i Skandinavien och har djupgående kunskap om flera branscher. Företaget har 35 000 medarbetare i 20 länder och hade en proformaomsättning på 29 miljarder svenska kronor under 2013. I Skandinavien arbetar 1 300 medarbetare med en årlig omsättning på 1,9 miljarder svenska kronor.

 

syneritySynerity erbjuder försäljning av programvaror och tjänster inom ITSM (IT Service Management) och ITOA (IT Operation Analytics). Vi tror på fokus och har noggrant valt att basera vårt erbjudande på ett mindre antal lösningar som av analytiker som Gartner, Forrester m.fl. anses ha en stark marknadsposition, vara speciellt innovativa och under kraftig tillväxt.

 

 

cherwell

Cherwell Service Management plattform är en av de snabbast växande ITSM lösningarna på marknaden. Positionerat som ledare av Gartner, Forrester och IDC för bl.a. sina 11 PINKVerify® ITIL®-certifierade processer, intuitiva och kodlösa anpassningsbart och nöjda kunder. Cherwell erbjuder flexibiliteten att välja mellan hosted eller on-premise med en enkel licens- och prismodell.

 

 

cioswedenCIO Sweden är magasinet för dig som arbetar som CIO, it-chef, it-strateg, it-beslutsfattare i gränslandet mellan it och affärer. CIO Sweden har kommit ut sedan 2002 och ordnar även konferenser och nätverksträffar för Sveriges CIO:er.

 

dfcertifieringDF Certifiering ägs av Dataföreningen i Sverige och erbjuder yrkescertifieringar inom Best Practice bl a ITIL® och PRINCE2®. Tillsammans med vår partner APMG International erbjuder vi certifieringar i hela Norden.

 

Utställare

nilex

Nilex är ett svenskt företag med huvudkontor i Helsingborg. Vår vision har alltid varit att erbjuda företag oavsett storlek och budget kraftfulla verktyg för IT-och kundsupport. Vi har utvecklat servicedesk och asset management lösningar sedan 1996. Med våra lösningar hjälper vi organisationer att hantera sina IT-tjänster i hela företaget. Vi gör företagen lösningar som gör att de har en klar överblick över sina IT-processer. Sedan 1996 hjälper vi organisationer i olika branscher med att hantera ärenden och optimera sina interna arbetsprocesser med våra produkter. Om företag söker efter lösningar för att hantera kontakten med sina kunder eller interna användare kan våra lösningar göra en stor skillnad. Läs mer om våra ärendehanteringssystem.

sofigate

Sofigate är ett företag specialiserat på IT Management och utveckling. Sofigate’s tjänster omfattar alla aspekter av IT ledning, förvaltning och utveckling, från strategisk planering och konsultering till projekt och tjänsteförvaltning. Vi har en av de största kompetenscentren av IT ledning i Europa och har skapat bästa praxis så som vårt öppna ramverk ”ICT Standard for Management”. Sofigate’s unika ’in-a-box’ tjänster kombinerar de främsta ledarna inom IT tillsammans med bästa praxis, verktyg tillsammans med Sofigate’s partnerskap i värdekedjan t ex ServiceNow och BMC Remedy. Sofigate’s ITSM team har haft en stadig tillväxt de senaste 8 åren med kunder i samtliga industrisegment. I juni 2014 öppnade Sofigate sitt första kontor i Sverige, Stockholm, för att aktivt fortsätta sin expansion i de Nordiska länderna. Vi tror på att alla företag, oberoende av industri och storlek, bör ha sin IT driven utifrån företagets mål och aktuella behov genom att använda moderna och flexibla verktyg.

easeitMed Easit får du ett ärendehanteringssystem för hela verksamheten. Våra produkter är webbaserade verktyg för IT-support, Kundsupport och Kvalitetsarbete. Easit ServiceDesk är ett itsm-verktyg som är verifierad på 10 ITIL processer. Systemet är konfigurerbart och skalbart för att passa de olika behov som företag, myndigheter, landsting och kommuner har. Alla Easits produkter kan integreras med dina befintliga system. Vi har idag mer än 300 kunder och vår erfarna personal och införandemodell säkerställer en lyckad implementation.

daymark

 

Med ändamålsenlig processdesign och moderna IT-lösningar effektiviserar vi verksamhetsprocesser i företag och myndigheter.

 

 

CATechnologiesCA Technologies helps customers succeed in a future where every business -from apparel to energy – is being rewritten by software. From planning to development to management to security, at CA we create software that fuels transformation for companies in the application economy – from the data center to the mobile device.