Huvudsponsorer

Programvaruföretaget Efecte utvecklar Efecte Edge, en omfattande servicehanteringslösning av den nya generationen. Den innefattar Efectes mjukvara för servicehantering, med integrerad hantering av åtkomsträttigheter och en användarvänlig självbetjäningskanal. Utöver IT-servicehantering utvecklar företaget Efecte Self-Service, som förbättrar organisationers förmåga att driva verksamhet och producera tjänster, medan Efecte Identity Management är en lösning för copyright- och identitetsstyrning. Efecte finns i Finland, Sverige, Danmark och Tyskland. Vi erbjuder vår mjukvara på SaaS-basis via molnmiljö. Efecte grundades 1998 och har sitt huvudkontor i Esbo, Finland.

efecte

ServiceNow förändrar sättet människor arbetar på. Med en tjänsteorienterad inriktning på de aktiviteter, uppdrag och processer som arbetsdagen består av, hjälper vi det moderna företaget att fungera snabbare och få bättre skalbarhet. Kunder använder vår servicemodell för att fastställa, strukturera och automatisera arbetsflödet, göra sig av med beroendet av e-post och kalkylprogram för att omvandla leveransen och hanteringen av tjänster för företaget. ServiceNow förser företagets alla avdelningar inklusive IT, personalavdelning, fastighetsavdelningen, marknadsavdelningen, juristavdelning, supportavdelningen och andra avdelningar med en service platform som levereras via molnet. Besök www.servicenow.com om du vill veta mer.

servicenow

Lindahl kan IT på djupet
Oavsett om du är leverantör eller köpare av komplexa IT-tjänster måste du hantera kommersiella och avtalsrättsliga risker. Du behöver en erfaren och effektiv juridisk rådgivare som kan guida dig förbi kostsamma fallgropar, försenade leveranser och tvistigheter. Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska fullservicebyråer med ett starkt erbjudande inom alla juridiska områden. Vår IT och telekom-grupp tillhör det absoluta toppskiktet i Sverige enligt de stora rankinginstituten. Göteborgskontoret är specialiserat på offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster. Vi är med hela vägen vid de riktigt stora IT-projekten. Vår branschkunskap skapar ett uppenbart mervärde och vi vet vilka hörn som ska rundas och var stötarna ska sättas in för att göra skillnad i praktiken.

lindahl1

Partners

Er utbildningspartner inom ITIL och IT Service Management

För er som levererar utbildning internt eller externt erbjuder vi ackrediterat kursmaterial via e-bok eller 4-färgsprint och certifieringar. Litteratur, svenskspråkig e-learning och ackrediterade lärare.

Aim 4 Knowledge

Olingo kan ITSM och förändringsledning
Med stöd av best practice, och tjänster inom konsulting, utbildning och simulering, hjälper vi våra kunder att skapa och bibehålla en kostnadseffektiv tjänsteleverans med högt kundvärde.

Olingo

Insperio är ett konsultbolag med fokus på rådgivning inom IT ledning och styrning. Vi tror på att förenkla det svåra, men vi erkänner att det krävs stor vishet och erfarenhet för att kunna göra det komplexa tillgängligt. Våra konsulter har alla lång erfarenhet från många olika sammanhang och hög specialistkompetens inom Service Management och Förvaltningsstyrning.

Insperio

ServiceDesk Plus är en webbaserad helpdesklösning med ITIL–stöd från ManageEngine. Med avancerade ITSM – funktioner i kombination med användarvänlighet hjälper ServiceDesk Plus fler än 100 000 organisationer att leverera support i världsklass på ett kostnadseffektivt sätt.

manageengine

Konsulter och utbildare inom IT Management, med utgångspunkt i gränssnittet mellan digital teknik/IT och verksamhet, Kunskapsutveckling och Digital Transformation. Digitaliseringen driver innovation, men ställer stora krav på organisationens förändringsförmåga och kompetens.

bita

Marval MSM — ärendehantering i världsklass
Marval Nordic är en ledande leverantör inom Service Management. Vi erbjuder helhetslösningar baserade på Marval MSM, det mest erkända ärendehanteringssystemet för Service Management som stöttar alla ITIL® processer i en och samma integrerade programvara, ”out-of-the-box”.

marval

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag. Företaget har en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer, däribland strategiutveckling, IT-rådgivning, infrastruktur- och systemutveckling, digitala lösningar och drift. I Skandinavien arbetar 1300 medarbetare och vi finns i 20 länder med 37 000 medarbetare. Läs mer på: www.soprasteria.se.

sopra_steria

Community för referensmodellen TRIM – The Rational IT Model

Referensmodell för ITIL och IT Service Management där helheten sitter ihop och alla dokument finns färdiga att använda. Som medlem i communityn får du tillgång till hela modellen samt möjlighet att bidra till fortsatt utveckling.

OpenTRIM

Symfoni ESM är den mest erfarna ServiceNow partnern i Nord Europa. Vi förenklar och förbättrar dina IT och affärsprocesser för att öka värdet för din organisation. Hörnstenarna i våra lösningar är baserade på marknadsledande ITSM produkter från Symfoni och våra tekniska partners, såsom ServiceNow, Snow Software, Service-Flow och BOMGAR.

symfoni

Utställare

byBrick

easit

 

illumineight

 

landesk

 

xmatters

 

comaround2

 

Nilex

 

ssi

 

synerity

 

IPSoft

cio_swedendataforeningen_kompetens